ua en ru

Зеленський подякував військовим: кожна знищена позиція росіян - врятовані життя українців

Зеленський подякував військовим: кожна знищена позиція росіян - врятовані життя українців Фото: президент України Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Кожна знищена позиція терористів - це врятовані життя громадян України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

Президент відзначив всіх українських бійців, які у відповідь на російський терор завдають ударів окупанту, які вираховують позиції ворога, з яких бʼють по наших містах.

"Я дякую і Збройним силам, і розвідці, і воїнам Служби безпеки - кожному й кожній, хто долучається до виконання цього завдання... До справедливої вогневої відповіді саме тим, хто є джерелом терору", - сказав він.

Зеленський, згадуючи сьогоднішній удар по Костянтинівці та багато інших російських ударів по наших містах, наголосив, що Україна не пробачить знущання з людей, "не пробачить цих смертей і поранень".

Нагадаємо, сьогодні військові РФ обстріляли "Пункт незламності" в Костянтинівці. В результаті атаки загинуло троє людей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.