М’ясний рулет власного приготування - повноцінна альтернатива магазинній ковбасі. У ньому можна контролювати склад, обирати свіжі інгредієнти та уникати штучних добавок, отримуючи соковитий і насичений смак.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Спочатку потрібно видалити шкірку та кістки з м'яса. Далі наріжте кубиками, приблизно розміром в 1 см. В миску до м'яса додайте нарізаний часник, коріандр, сіль та перець. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватись.
Візьміть рукав для запікання і його потрібно розрізати навпіл.
Змішайте разом паприку та куркуму і спеціями посипте рукав. Викладіть курку та сформуйте рулет. Зв'яжіть з обох сторін, як показано на фото.
Рулет викладіть на деко та відправте в духовку, яка розігріта до 170 градусів на 1 годину.
Вас може зацікавити: