ua en ru

В Кременчуцькому районі є влучання в промисловий обʼєкт, - глава ОВА

В Кременчуцькому районі є влучання в промисловий обʼєкт, - глава ОВА Фото: в Кременчуцькому районі є влучання в промисловий обʼєкт (Павло Петров)

Сьогодні під час російської атаки дронів було зафіксовано влучання в промисловий обʼєкт в Кременчуцькому районі Полтавської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна.

"Другий день поспіль ворог атакував Полтавську область", - зауважив глава ОВА.

Він повідомив, що за попередньою інформацією знову є влучання в промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі.

Нагадаємо, ми повідомляли, що сьогодні близько 20:00 у Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування росіянами балістичного озброєння.

(Оновлено 21:41). Глава ОВА повідомив, що цього разу в результаті російської агресії обійшлось без людських жертв.

"На щастя, постраждалих немає. Ворог обовʼязково буде покараний! Дякуємо нашим Силам оборони за захист!", - написав Пронін.

Вчорашній удар по Полтавській області

Нагадаємо, ввечері 27 січня у Кременчуці та Полтаві було чути вибухи, у низці областей оголошували повітряну тривогу. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістики.

Пізніше у Полтавській ОВА повідомили, що російські військові обстріляли Кременчуцький район, внаслідок атаки було влучання у промисловий об'єкт, виникла пожежа.

Пізніше місцева влада уточнила, що ворог застосував дві балістичні ракети для удару по Кременчуцькому району. Обійшлося без жертв та поранених.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.