Вдома завжди варто мати універсальний соус, який буде підходити як до салатів, так і до м’яса. Соус готується просто з доступних інгредієнтів і додає стравам насичений смак та аромат.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі продукти:
Загальний час приготування - 5 хв. У 100 г міститься:
Спосіб приготування
Натріть огірок і видавіть сік з нього. Додайте грецький йогурт, 2 зубчики часнику, додаємо, лимонний сік, оливкову олію, рублений кріп, або можна м’яту і трішки солі.
Все ретельно перемішайте і залиште настоюватись на одну годину. Можна використовувати як заправку до салатів, або як соус до м’яса чи основних страв.
Вас може зацікавити: