Ніжний та кремовий торт "Пломбір" буде танути у роті і не потребує випікання. Готується всього 20 хв, а для приготування знадобляться лише прості інгредієнти, доступні у будь-якому холодильнику.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти для крему:
Для коржів потрібні такі продукти:
Спосіб приготування
В каструлю додайте два яйця, 150 г цукру, ванільного цукру та крохмаль. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Після цього влийте сметану і ще раз перемішайте. Поставте крем на вогонь і готуйте 3 хв, постійно помішуючи. Додайте ще масло і готуйте до повного розтоплення.
До просіяного борошна додайте 70 г цукру та перемішайте. Далі натріть охолоджене вершкове масло і замісіть тісто.
Розігрійте антипригарну сковорідку та всипте туди тісто. Обсмажуйте на повільному вогні до коричного кольору. Пересипте крихту в окрему ємність.
У форму всипте 2 ст.л крихти і притисніть, утворюють корж. Змажте 2 ст.л крему і розмажте по поверхні коржа. Так чергуйте поки не закінчаться інгредієнти.
Поставте в холодильник на ніч, щоб торт настоявся.
Вас може зацікавити: