Торт із дерунів - простий спосіб перетворити звичні картопляні деруни на вишукану страву. Страва сподобається і дорослим, і дітям.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Картоплю натріть на тертці, додайте до неї борошно, яйце, сіль та перець. Все ретельно перемішайте.
На розігріту сковорідку влийте олію та викладайте смажитись деруни однакової форми, щоб потім сформувати з них торт.
Сосиски поріжте і теж обсмажте на сковорідці. Грудинку наріжте тоненькими смужками і теж обсмажте.
Попередньо сир натріть на тертці. Щоб скласти торт, на шар деруна викладіть сосиски з грудинкою, сир, потім знову дерун і начинку.
Поставте в духовку торт та запікайте 20 хв при 180 градусах.
Для соусу до сметани додайте нарізаний дрібно часник. Зверху змастіть торт соусом і посипте зеленою цибулею.
Вас може зацікавити: