Солоні еклери з печінкою тріски - це незвичайна закуска, яка вразить своїмм виглядом. Рецепт включає класичне тісто для еклерів, що робить страву легкою у приготуванні та насиченою за смаком.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.
Для приготування еклерів потрібно:
Тісто має бути густе, але водночас текти із лопатки.
Для мусу із печінки тріски необхідно:
Обовʼязково олію із печінки тріски злийте, адже з нею мус не вийде.
Для декору:
Спосіб приготування
В каструлю влийте воду, додайте масло та сіль. Доведіть до кипіння, всипте борошно та ретельно переміщайте. Далі по одному вмішуйте яйця. Готове тісто висаджуйте кондитерським мішком на деко.
Випікайте еклери при температурі 180 градусів 35-40 хв, залежно від розміру еклерів.
Для мусу збийте в блендері всі інгредієнти. В еклерах відріжте верхню частину і начиніть мусом. Зверху прикрасьте перепелиним яйцем та зеленню.
Вас може зацікавити: