ua en ru

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх Рецепт смачної закуски з еклеріва на святковий стіл (фото: кадр з відео)

Солоні еклери з печінкою тріски - це незвичайна закуска, яка вразить своїмм виглядом. Рецепт включає класичне тісто для еклерів, що робить страву легкою у приготуванні та насиченою за смаком.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.

Рецепт солоної закуски з еклерів

Для приготування еклерів потрібно:

  • масло - 50 г
  • вода - 150 г
  • борошно - 150 г
  • дрібка солі
  • яйця - 3-4 шт.

Тісто має бути густе, але водночас текти із лопатки.

Для мусу із печінки тріски необхідно:

  • печінка тріски - 1 банка
  • яйця відварені - 2 шт.
  • крем сир - 100 г
  • майонез - 1 ст.л

Обовʼязково олію із печінки тріски злийте, адже з нею мус не вийде.

Для декору:

  • перепелині яйця - 10 шт.
  • зелень

Спосіб приготування

В каструлю влийте воду, додайте масло та сіль. Доведіть до кипіння, всипте борошно та ретельно переміщайте. Далі по одному вмішуйте яйця. Готове тісто висаджуйте кондитерським мішком на деко.

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіхПриготування закуски з еклерів (фото: кадр з відео)​​​​​​​

Випікайте еклери при температурі 180 градусів 35-40 хв, залежно від розміру еклерів.

Для мусу збийте в блендері всі інгредієнти. В еклерах відріжте верхню частину і начиніть мусом. Зверху прикрасьте перепелиним яйцем та зеленню.

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіхРецепт солоної закуски з еклерів (фото: кадр з відео)