Яблучний рулет - це швидкий у приготуванні десерт із доступних продуктів, який поєднує пухке тісто та соковиту фруктову начинку. Рецепт стане у пригоді як для святкового столу, так і для щоденного чаювання.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Яблука очистіть від шкірки та натріть на тертці. В миску додайте кориці, ванільний цукор та перемішайте.
Для тіста в миску вбийте яйця та збийте міксером 2-3 хв. Коли маса стане пишною, то всипте цукор, сіль та борошно. Збийте ще раз міксером і додайте розпушувач.
Застеліть деко пергаментом, викладіть начинку та залийте поверх тістом.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
Поки рулет ще гарячий, переверніть його, зніміть пергамент та скрутіть у рулет. За бажанням можна зверху присипати цукровою пудрою.
Вас може зацікавити: