Соковитий домашній м’ясний рулет стане справжньою окрасою будь-якого столу. Він простий у приготуванні і підходить навіть для щоденного приготування.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
В миску вбийте яйця, додайте сметану, натертий сир, манну крупу та ретельно перемішайте виделкою. Залиште суміш на 10 хв, щоб манка розбухла.
Цибулю і гриби наріжте кубками і обмажте на сковорідці до золотистого кольору. Деко, застелене пергаментом, змастіть олією і влийте манну суміш. Рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 15 хв.
До грибів з цибулею додайте спеції та нарізаний часник. Цю масу потрібно перебити у блендері.
В миску до фаршу додайте подріблені гриби, спеції та перемішайте. На яєчний корж викладіть масу і рівномірно розрівняйте. Скрутіть корж у рулет. Випікайте ще 15-20 хв, щоб приготувався фарш.
Вас може зацікавити: