ua en ru

Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається: покроковий рецепт

Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається: покроковий рецепт Рецепт смачного м'ясного рулету (колаж: РБК-Україна)

Соковитий домашній м’ясний рулет стане справжньою окрасою будь-якого столу. Він простий у приготуванні і підходить навіть для щоденного приготування.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Рецепт м'ясного рулету

Інгредієнти:

  • яйця - 5 шт.
  • сметана 20% - 200 г
  • твердий сир (моцарела) - 200 г
  • манна крупа - 2 ст.л
  • цибуля - 2 шт.
  • печериці - 250 г
  • фарш - 400 г
  • приправа для мʼяса - 1 ч.л
  • кріп -15 г
  • сіль та перець - до смаку

Спосіб приготування

В миску вбийте яйця, додайте сметану, натертий сир, манну крупу та ретельно перемішайте виделкою. Залиште суміш на 10 хв, щоб манка розбухла.

Цибулю і гриби наріжте кубками і обмажте на сковорідці до золотистого кольору. Деко, застелене пергаментом, змастіть олією і влийте манну суміш. Рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 15 хв.

Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається: покроковий рецептПриготування м'ясного рулету (фото: кадр з відео)

До грибів з цибулею додайте спеції та нарізаний часник. Цю масу потрібно перебити у блендері.

В миску до фаршу додайте подріблені гриби, спеції та перемішайте. На яєчний корж викладіть масу і рівномірно розрівняйте. Скрутіть корж у рулет. Випікайте ще 15-20 хв, щоб приготувався фарш.

Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається: покроковий рецептРецепт смачного м'ясного рулету (фото: кадр з відео)