Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається: покроковий рецепт
Рецепт смачного м'ясного рулету (колаж: РБК-Україна)
Соковитий домашній м’ясний рулет стане справжньою окрасою будь-якого столу. Він простий у приготуванні і підходить навіть для щоденного приготування.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Рецепт м'ясного рулету
Інгредієнти:
- яйця - 5 шт.
- сметана 20% - 200 г
- твердий сир (моцарела) - 200 г
- манна крупа - 2 ст.л
- цибуля - 2 шт.
- печериці - 250 г
- фарш - 400 г
- приправа для мʼяса - 1 ч.л
- кріп -15 г
- сіль та перець - до смаку
Спосіб приготування
В миску вбийте яйця, додайте сметану, натертий сир, манну крупу та ретельно перемішайте виделкою. Залиште суміш на 10 хв, щоб манка розбухла.
Цибулю і гриби наріжте кубками і обмажте на сковорідці до золотистого кольору. Деко, застелене пергаментом, змастіть олією і влийте манну суміш. Рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 15 хв.
Приготування м'ясного рулету (фото: кадр з відео)
До грибів з цибулею додайте спеції та нарізаний часник. Цю масу потрібно перебити у блендері.
В миску до фаршу додайте подріблені гриби, спеції та перемішайте. На яєчний корж викладіть масу і рівномірно розрівняйте. Скрутіть корж у рулет. Випікайте ще 15-20 хв, щоб приготувався фарш.
Рецепт смачного м'ясного рулету (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Рецепт індійського пряного чаю
- Курячий паштет, який виходить ніжним, як крем
- Варіант смачної вечері з м'ясом за 30 хвилин в духовці