Хочете відчути смак дитинства та аромат домашньої кухні? Розкриваємо секрет ідеальних котлет як "у мами" - соковитих, ніжних та з золотистою скоринкою, які легко приготувати вдома.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
З батона зніміть шкірку, щоб залишився лише м'якуш, який наріжте кубиками. Хліб залийте молоком і перемішайте.
Цибулю наріжте кубиками, а петрушку дрібно. В миску до батона додайте петрушку, яйце і ретельно перемішайте.
На розігріту сковорідку влийте олію та обсмажте цибулю. Часник дрібно наріжте і додайте у миску разом з фаршем.
Підсмажену цибулю додайте до основної маси. В кінці додайте улюблені спеції. Накрийте фарш плівкою ат поставте в холодильник на 15 хв.
На дошку всипте трішки борошна і сформуйте з фаршу котлети.
Обсмажте котлети по 5 хв з кожної сторони до золотистої скоринки.
Вас може зацікавити: