Салат із печінкою та зеленим горошком - проста й поживна страва з доступних продуктів. Готується швидко, не потребує складної обробки інгредієнтів і підходить як для повсякденного раціону і для святкового застілля.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Альони Карпюк.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Спочатку відваріть печінку та очистіть від зайвого. Залийте водою, додайте лавровий лист та сіль. Варіть до готовності, потім злийте воду, охолодіть й наріжте соломкою.
Після цього цибулю дрібно наріжте кубиком, а моркву натріть на тертці. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву, сіль, трішки цукру і тушкуйте на маленькому вогні під кришкою до готовності.
У велику миску викладіть печінку, додайте охолоджену засмажку, зелений горошок. Приправте чорним перцем, додайте майонез і перемішайте.
Вас може зацікавити: