Морквяний пиріг - простий у приготуванні десерт, який поєднує ніжну текстуру, природну солодкість моркви та аромат спецій. У цьому рецепти використані інгредієнти, які є майже у кожного вдома.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Родзинки залийте гарячою водою на кілька хвилин, щоб вони стали м'якими. Після цього воду злийте.
Моркву натріть на тертці. Яйця розділіть на жовтки та білки. Жовтки покладіть у миску, додайте цукор, ванільний цукор і збийте міксером.
Далі всипте борошно, розпушувач і замісіть тісто. Додайте натерту моркву і ще раз перемішайте.
До білків додайте сіль, цукор і збийте міксером. Додайте білки до тіста частинами. В кінці всипте родзинки.
Форму для запікання змажте маслом і влийте тісто. Випікайте при 170 градусах 45 хв.
Вас може зацікавити: