Яскравий салат із буряка по-корейськи стане улюбленцем на святковому столі. Готується він всього 15 хв, поєднує пікантність спецій і солодкувату ніжність буряка, створюючи ідеальний баланс смаку.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Буряк натріть на тертці, додайте сіль і ретельно перемішайте. Накрийте мискою та поставте зверху каструлю з водою, щоб буряк пустив сік.
Почистіть цибулю та наріжте півкільцями. Розігрійте сковорідку і вкиньте смажитись цибулю до золотистого кольору. Сюди додайте паприку, коріандр, подрібнений часник та петрушку.
З буряка злийте зайву рідину і вкиньте підсмажену заправку. Додайте до салату цукор, яблучний оцет і ретельно перемішайте.
Вас може зацікавити: