Рогалики з повидлом можна приготувати навіть без дріжджів і розпушувача. У рецепті використовуються прості інгредієнти, а в результаті отримаєте м’яку й ароматну випічку, яка чудово смакує до чаю чи кави.
Про це повідомляє РБК-Україна з посланням на YouTube-канал "Смаколики Юлі".
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Спочатку натріть масло на тертці, додайте борошно та перетріть разом руками до утворення крихти. Додайте сметану та замісіть тісто. Покладіть у пакет та поставте у холодильник на 30 хв.
Розділіть тісто на дві частини та розкачайте, щоб товщина була 2-3 мм. Далі розріжте на трикутники, як на фото.
Викладіть повидло на кожну частину та скрутіть у маленькі рогалики.
Випікайте при 170 градусах 35 хв. В кінці поверх посипте цукровою пудрою.
Вас може зацікавити: