ua en ru

Сирський про визволення Київської області: ця перемога стала фундаментом

Сирський про визволення Київської області: ця перемога стала фундаментом Фото: командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський (t.me/osirskiy)

Рік тому українським захисникам вдалося визволити Київську область від російських окупантів. Це стало стратегічною перемогою та основою подальших операцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на командувача Сухопутних військ генерал-полковника Олександра Сирського в Telegram.

"Завдяки вдалим діям мотивованих воїнів Сил оборони, рік тому нам вдалося здобути стратегічну перемогу над російською армією і вибити її підрозділи з Київської області та півночі загалом", - заявив він.

Сирський назвав деокупацію Київської області фундаментом майбутніх успішних операцій ЗСУ.

"Пишаюся кожним воїном та командиром", - додав генерал-полковник.

Нагадаємо, у річниці деокупації Бучі відбувся саміт, у якому взяли участь прем’єри Словаччини, Словенії і Хорватії, а також президентка Молдови.

Учасники Бучанського саміту підписали декларацію про відповідальність Росії за злочини, скоєні в Україні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.