Салат з рисом - справжня паличка-виручалочка взимку. Достатньо відкрити баночку - і смачний, поживний обід чи вечеря вже готові. Пропонуємо перевірений рецепт, який неодмінно поповнить скарбничку консервації.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Марії".
Інгредієнти:
В результаті з такої кількості продуктів вийде 7 банок по 0.5 мл. Такий салат чудово смакує як гарнір, і як окрема страва.
Спосіб приготування
Спочатку промийте рис кілька разів, поки вода не стане прозорою. В кінці залийте кип'ятком, поки будете готувати овочі.
Помідори поріжте навпіл та перебийте блендером. Цибулю дрібно наріжте кубиками, перець соломкою, а моркву натріть на тертці.
В каструлю влийте олію та обсмажте цибулю до золотистого кольору. Потім додайте моркву і смажте, постійно помішуючи. Далі влийте масу з помідорів і доведіть все до кипіння.
Після цього додайте перець та рис. Тушкуйте на маленькому вогні 30 хв. Всипте сіль, цукор, оцет та порізаний часник.
Салат розкладіть по чистих стерилізованих банках.
Вас може зацікавити: