ua en ru

Резніков показав відео з німецькими БМП Marder, які отримала Україна

Резніков показав відео з німецькими БМП Marder, які отримала Україна Фото: в Міноборони показали відео з німецькими БМП Marder, які отримала Україна (GettyImages)

У Міністерстві оборони показали німецькі бойові машини піхоти Marder, які прибули до України. Глава відомства вже прокатався на одному з БМП.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра оборони Олексія Резнікова в Twitter.

Як зазначив глава Міноборони, він особисто випробував Marder та заначив, що це - чудовий приклад німецької якості.

"З нетерпінням чекаємо скорого приручення Леопардів. Мені подобається, як вони ревуть! Був би щасливий, якби посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен змогла б до мене приєднатися. Дякуємо канцлеру Олафу Шольцу, міністру оборони Борису Пісторіусу та народу Німеччини!" - написав Резніков.

Нагадаємо, як писало видання Der Spiegel, Берлін передав Києву 40 бойових машин піхоти Marder, повністю виконавши план з передачі цієї техніки.

Додамо, що окрім цього Німеччина передала 18 танків Leopard 2 на територію України у рамках військової допомоги.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.