Домашній плавлений сир - це простий спосіб отримати натуральний і корисний продукт без штучних добавок. В результаті ви отримаєте ніжну, однорідну маса, яку можна намазати на хліб або додати до страв.
Про це повідомляє РБК-Україна з поисланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 20 хв та 1 година для настоювання в холодильнику.
Спосіб приготування
Сир, яйця, масло, вершкове масло, сіль і соду перебиваємо в однорідну пасту без грудочок блендером.
Далі перекладаємо в каструлю з товстим дном і ставимо на маленький вогонь. Постійно перемішуйте лопаткою, допоки маса не стане рідкою.
Після цього масу перелийте по креманках, додайте подріблений часник та кріп. Поставте в холодильник на годину, щоб маса застигла.
Вас может заинтересовать: