Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної страви
Рецепт рагу з куркою та овочами (фото: Freepik)
Ароматне куряче рагу з овочами - страва, що поєднує ніжне м’ясо й соковиті овочі. Це універсальний варіант для ситного обіду чи вечері, адже готується просто і зі звичних продуктів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Рецепт смачного рагу з курки
Інгредієнти:
- курячі стегна - 3 шт.
- цибуля - 1 шт.
- болгарський перець - 2 шт.
- помідор - 1 шт.
- вершкове масло - 50 г
- часник - 2 зубчики
- картопля - 4 шт.
- приправа до курки - 1 ч.л
- кріп - 10 г
- сіль та перець - до смаку
Спосіб приготування
Курку розріжте на невеликі частини, цибулю та перець кубиками. На розігрітій сковорідці обсмажте курку з обох сторін до золотистої скоринки. Також додайте сіль та перець.
Приготування рагу з куркою та овочами (фото: кадр з відео)
Далі обсмажте цибулю і перець. Моркву наріжте півкільцями і обсмажте разом з овочами 5 хв. Додайте ще нарізаний помідор, вершкове масло, часник, спеції і перемішайте.
Рагу з овочами (фото: кадр з відео)
Картоплю наріжте і додайте у сковорідку, зверху викладіть курку і залийте водою. Готуйте 15 хв до повної готовності картоплі. В кінці додайте нарізану зелень.
Рецепт смачного рагу з куркою та овочами (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Рецепт домашнього плавленого сиру
- Міні-піца, як у школі з доступних інгредієнтів
- Найкращий варіант протизапальної вечері, яка готується за 30 хвилин