ua en ru

Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної страви

Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної страви Рецепт рагу з куркою та овочами (фото: Freepik)

Ароматне куряче рагу з овочами - страва, що поєднує ніжне м’ясо й соковиті овочі. Це універсальний варіант для ситного обіду чи вечері, адже готується просто і зі звичних продуктів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Рецепт смачного рагу з курки

Інгредієнти:

  • курячі стегна - 3 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • болгарський перець - 2 шт.
  • помідор - 1 шт.
  • вершкове масло - 50 г
  • часник - 2 зубчики
  • картопля - 4 шт.
  • приправа до курки - 1 ч.л
  • кріп - 10 г
  • сіль та перець - до смаку

Спосіб приготування

Курку розріжте на невеликі частини, цибулю та перець кубиками. На розігрітій сковорідці обсмажте курку з обох сторін до золотистої скоринки. Також додайте сіль та перець.

Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної стравиПриготування рагу з куркою та овочами (фото: кадр з відео)

Далі обсмажте цибулю і перець. Моркву наріжте півкільцями і обсмажте разом з овочами 5 хв. Додайте ще нарізаний помідор, вершкове масло, часник, спеції і перемішайте.

Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної стравиРагу з овочами (фото: кадр з відео)

Картоплю наріжте і додайте у сковорідку, зверху викладіть курку і залийте водою. Готуйте 15 хв до повної готовності картоплі. В кінці додайте нарізану зелень.

Рагу з курки, яке тане у роті: швидкий рецепт доступної стравиРецепт смачного рагу з куркою та овочами (фото: кадр з відео)