ua en ru

Помідори по-корейські на зиму: новий рецепт, який приємно здивує

Помідори по-корейські на зиму: новий рецепт, який приємно здивує Рецепт консервованих помідорів по-корейські (фото: Getty Images)
Автор: Тетяна Самарук
Експерт: Лілія Цвіт

Соковиті, пряні та швидкі у приготуванні помідори по-корейськи стануть справжнім хітом на зимовому столі. Цей простий рецепт допоможе зберегти літній смак помідорів і додати до нього пікантну нотку спецій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.

Помідори по-корейські

Інгредієнти на 5 банок по 0,5 л:

  • помідори - 2 кг
  • морква - 500 г
  • зелень - 100 г
  • сіль - 2 ст.л
  • цукор - 4 ст.л
  • приправа до моркви по-корейські - 1,5 ст.л
  • олія - 60 мл
  • оцет - 60 мл

Спосіб приготування

Помідори потрібно порізати на четвертинки. Далі дрібно наріжте зелень, моркву натріть і долайте в миску до помідорів.

Всипте сіль, цукор, перець, додайте олію, ретельно перемішайте та залиште на 3 години.

Помідори по-корейські на зиму: новий рецепт, який приємно здивуєПриготування помідорів по-корейські (фото: кадр з відео)

Після цього наберіть салат у числі пів літрові банки, наповнюючи їх до самого верху. Прикрийте кришками та відправте варитись на 10 хв з моменту закипання.

В кінці герметично зарийте банки, переверніть верх дном та залиште до повного остигання.

Помідори по-корейські на зиму: новий рецепт, який приємно здивуєПомідори по-корейські (фото: кадр з відео)