Пшоняна каша з горіхами - легкий, поживний і смачний варіант для початку дня. Вона багата білком, складними вуглеводами та корисними жирами, які підтримують концентрацію та дарують відчуття ситості до обіду.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 25 хв. У 100 г продукту: калорій - 108, білка - 3,1 г, жиру - 0,6 г, вуглеводів - 23,4 г.
Спосіб приготування
Спершу промийте пшоно не менше 3 разів. Далі залийте водою в співвідношенні 1 до 3.
Поставте на невеликий вогонь і варіть близько 15-20 хв, до випаровування води. Після цього влийте молоко і регулярно перемішуючи варіть ще близько 4 хв.
Вкиньте запарені родзинки, мед і кілька нарізаних горіхів. Перемішайте і смачна каша готова.
Вас може зацікавити: