ua en ru

Перед пуском "Іскандерів" РФ ретельно аналізує дані розвідки, - Ігнат

Перед пуском "Іскандерів" РФ ретельно аналізує дані розвідки, - Ігнат Фото: начальник служби зв'язків з громадськістю Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат (mil.in.ua)

Перш ніж запускати по території України дорогі ракети типу "Іскандер", Росія детально аналізує дані розвідки.

Про це заявив начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат, передає РБК-Україна з посиланням на Українське Радіо.

"Уся інформація перед ударом ретельно аналізується, вивчається. Просто так ракету "Іскандер" вони не випускають. Ракета коштує мільйони, у них їх небагато загалом. Тому противник детально прораховує плани, використовує всі дані розвідок", - зазначив Ігнат.

Він також додав, що агенти РФ можуть координувати удари, а також закликав українців не обговорювати інформацію про масові заходи і подібні речі телефоном, адже їх можна прослухати.

Російські удари "Іскандерами"

5 жовтня російські терористи вдарили по селу Гроза Харківської області ракетою "Іскандер". Влучили в магазин і кафе, де на той момент проходили поминки за загиблим військовим.

Згідно з останніми даними, внаслідок удару росіян по Грозі загинули 52 людей. Одна з постраждалих померла в медзакладі.

А вчора, 6 жовтня, вранці РФ вдарила "Іскандерами" по ценру Харкова, зруйнувавши житлові будинки. За останніми даними, постраждало 30 людей, двоє загинули.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.