ua en ru

В Одеській області зміцнюють та будують оборонні фортифікації, - ОВА

В Одеській області зміцнюють та будують оборонні фортифікації, - ОВА Фото: в Одеській області зміцнюють та будують оборонні фортифікації, - ОВА (mil.in.ua)

На території Одеської області оновлюють, зміцнюють та створюють нові оборонні фортифікації. Задіяно близько 150 осіб та 80 одиниць техніки.

Про це сказав голова Одеської ОВА Олег Кіпер, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Одеської обласної державної адміністрації.

"Ворог підступний і безжальний. А війна триває. І основне завдання - не дати ворогу захопити нові території. Тож посилення обороноздатності регіону - це найпріоритетніший напрямок", - йдеться у повідомленні.

Наразі в області активно будують фортифікаційні споруди, встановлюють загороджувальні рубежі - "зуби драконів", протитанкові рви та інші невибухові загородження.

Фото: в Одеській області зміцнюють та будують оборонні фортифікації (facebook.com oda.odesa)

"Наша готовність протидіяти ворогу, як і системний підхід до будівництва фортифікаційних споруд - потужний стримуючий фактор для агресора. Українці сильні і єдині в прагнені захиститися і подолати ворога. Завдяки спільним діям ми переможемо", - написали в ОВА.