ua en ru

Обстріли та "дороги життя": Соболевський про ситуацію в Херсонській області

Обстріли та "дороги життя": Соболевський про ситуацію в Херсонській області Фото: армія РФ продовжує здійснювати обстріли у Херсонській області (Getty Images)

Обстріли в Херсонській області продовжуються, нещодавно було зафіксовано вибухи. Росіяни активно використовують дрони проти цивільного населення.

Про це сказав заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

"Станом на вчора у Херсонській області загинула одна людина, три отримали поранення, але інформація буде уточнюватись, адже вночі обстріли також здійснювались", - розповів посадовець.

Наразі у Херсоні зафіксовано більшу загрозу артилерійських та мінометних обстрілів. Проте є населені пункти, де ворог активно застосовує FPV-дрони проти скупчення людей та цивільного транспорту.

"Також існують окремі ділянки, так звані "дороги життя": там і військовий, і цивільний намагаються якнайшвидше проїхати, адже ворог застосовує велику кількість дронів у тому числі і проти цивільних", - підкреслив Соболевський.