ua en ru

Нове керівництво МВС має як і раніше миттєво реагувати на звернення депутатів й громадян, - Бондар

Нове керівництво МВС має як і раніше миттєво реагувати на звернення депутатів й громадян, - Бондар Фото: Віктор Бондар (facebook com)

З перших днів війни парламент ефективно взаємодіє з Міністерством внутрішніх справ. За керівництва Ігоря Клименка відомства має так само миттєво реагувати на звернення депутатів й громадян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Бондаря під час виступу в ВР.

"Нардепи, хто не поїхали з Києва у перші дні війни, пам’ятають, як злагоджено ми працювали тоді. Нас був максимом десяток, а взаємодія з Міністерством внутрішніх справ була плідною. Зокрема, з міністром Денисом Монастирським. В тому числі ефективна співпраця була з головою Нацполіції Ігорем Клименком. Я пам’ятаю, що будь-які питання вирішувалися миттєво. І по мародерах, і з охорони порядку, і по викликах, коли були підозри на діяльність іноземних агентів. Я підтримую кандидатуру Ігоря Володимировича на посаду міністра та хочу побажати, щоб так само міністерство працювало й під його керівництвом, так само миттєво реагувало на звернення й депутатів, й громадян", - заявив він.