Рецепт запечених печериць з беконом - це швидка страва для обіду або вечері. Вона поєднує ніжний смак грибів із хрусткою скоринкою бекону та мінімумом інгредієнтів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Список необхідних інгредієнтів:
Спосіб приготування
Спочатку потрібно видалити ніжки з грибів та нарізати їх кубиком. Цибулю та моркву дрібно наріжте.
На розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору. Додайте вершкове масло та гриби. Сир натріть на тертці, а петрушку дрібно наріжте разом зі стеблами.
В мисці з'єднайте петрушку, нарізаний часник, обсмажені овочі, крем-сир та спеції. Ретельно перемішайте та начиніть нею печериці. Далі кожен гриби обмотайте беконом.
Викладіть гриби на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте при 180 градусах на 20 хв. Далі зверху присипте сиром та ще випікайте 5 хв.
Вас може зацікавити: