ua en ru

У Міноборони заявили про наближення "війни термінаторів"

У Міноборони заявили про наближення "війни термінаторів" Фото: У МОУ повідомили про наближення "війни термінаторів" (facebook.com DPSUkraine)

Війна в Україні знаходиться дуже близько до того моменту, коли на полі бою з обох сторін будуть воювати не люди, а машини.

Про це розповів уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець, повідомляє РБК-Україна з посиланням на You-Tube канал Ukrinform TV.

За даними Бежевця, вже до кінця 2024 року на поле бою вийдуть ефективні дрони, які будуть виконувати роботу замість військових.

"Які вже, умовно кажучи, не літають, а їздять, повзають на землі. І в найближчий перспективі лінія розмежування буде насичена саме такими залізяками, які виконують саму тяжку, небезпечну роботу за людей", - зазначив представник Міноборони.

Бежевець також зазначив, що такі наземні дрони будуть повністю закривати лінію фронту.

"Умовно кажучи, буде лінія одна, лінія інша і між ними це все повзає, стріляє, вбиває і не дає нічому живому цю лінію перетнути, тому що відразу вилітає, виїжджає вбиває, розстрілює. Умовно кажучи, така "війна термінаторів". Ми достатньо близько наближаємось до цього моменту, коли з обох боків будуть машини", - розповів Олексій Бежевець.