ua en ru

Мера Полтави Мамая офіційно звільнили з посади

Мера Полтави Мамая офіційно звільнили з посади Фото: Олександр Мамай (facebook.com/Mamay)

Виконавчий комітет Полтавської міської ради звільнив Олександра Мамая з посади міського голови на виконання вироку суду.

Зазначимо, що 4 квітня 2023 року набрав законної сили вирок Вищого антикорупційного суду, Мамая визнали винуватим в організації розтрати майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та організації внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

12 квітня виконавчий комітет Полтавської міськради звільнив Мамая з посади та видав трудову книжку із відповідним записом, згідно з вимогами законодавства.

Нагадаємо, що суд звільнив Мамая від покарання з іспитовим строком 1 рік. Він також зобов'язався перерахувати у Фонд United 24 на спільний проєкт Генштабу ЗСУ, Держспецзв'язку та Мінцифри "Армія дронів" 2 млн гривень.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.