Домашня маринована скумбрія може стати справжньою зіркою столу. Простий рецепт містять доступні інгредієнти та декілька секретів якісного маринування.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
В каструлю до води додайте лавровий лист, перець, сіль, цукор та доведіть до кипіння.
Риби потрібно очистити від голови, нутрощів та нарізати невеликими шматочками. Далі рибу перекладіть в охолоджений маринад. Залиште настоятись в холодильнику на ніч.
Після цього на дно скляної форми або у банку викладіть нарізану цибулю та на верх скумбрію. Чергуйте рибу і цибулю шарами.
Для зберігання залийте все маринадом, який розведений кип'яченою водою, у пропорції один до одного, а також олією.
Така риба може довго зберігатись в холодильнику.
Вас може зацікавити: