ua en ru

Кім розповів про ворожі обстріли Миколаївської області за добу

Кім розповів про ворожі обстріли Миколаївської області за добу Фото: Віталій Кім, голова Миколаївської ОВ (Getty Images)

У Миколаївській області за минулу добу обстріли з боку військ РФ зазнала Куцурубська громада, а також ворог вів вогонь по акваторії Очаківської громади, застосовуючи міномети та ствольну артилерію протягом суботи, а ніч проти неділі, 19 березня, в регіоні пройшла спокійно.

Про це передає РБК-Україна з посиланням на голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма у Telegram.

Чиновник зазначив, що у Миколаївському районі вчора, 18 березня, російські окупанти гатили по акваторії Очаківської громади о 13:12, 15:14, 17:22, 18:36, 20:31.

Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджень інфраструктури та постраждалих, на щастя, немає.

"Також вчора, 18 березня, о 20:33 зі ствольної артилерії ворог вдарив у напрямку Куцурубської громади. Постраждалих немає. Руйнування уточнюються", - озвучив голова ОВА дані районних військових адміністрацій.

Кім додав, що у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день і ніч "пройшли відносно спокійно".