Улюблені запечені роли тепер їх можна приготувати просто вдома - без зайвих зусиль і із доступних інгредієнтів. Головний секрет успіху - правильне поєднання інгредієнтів та запікання у духовці, що надає ролам ніжної скоринки.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Катерини Процишиної.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Спочатку рис промийте до прозорості, залийте водою та доведіть до кипіння. Далі зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та готуйте 10 хв. Важливо, що рис під час приготування помішувати не варто.
З'єднайте оцет, цукор, сіль та перемішайте до розчинення. Масу влийте до рису і перемішайте.
Для начинки в блендері перебийте сир та крабові палички, додайте майонез та спеції.
На норі викладіть рис та вологими руками рівномірно розприділіть. Після цього викладіть начинку - крабові палички, сир та огірок. Загорніть рол та наріжте гострим ножем порційними шматочками
Викладіть у форму, застелену пергаментом. Зверху викладіть сирну шапочку. Випікайте при 220 градусах 4-5 хв, поки шапочка стане румʼяною.
Вас може зацікавити: