Осінь - час для кулінарних експериментів. Пропонуємо приготувати дві яскраві й водночас прості намазки: ніжну гарбузову та класичну сирну. Вони чудово пасують до свіжого хліба чи хрустких грінок.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на сковорідці. Гарбуз почистіть та натріть на тертці.
Коли цибуля обсмажиться, то додайте вершкове масло, гарбуз і тушкуйте на середньому вогні 10 хв. Після цього додайте столову ложку плавленого сиру, спеції та ретельно перемішайте.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Багет наріжте і підсмажте на сковороді з обох сторін. Плавлений сирок та яйця натріть на тертці. До них додайте дрібно нарізаний часник, майонез, гірчицю, зелень та спеції.
Все ретельно перемішайте і можна їсти.
Вас може зацікавити: