Дві смачні намазки на хліб: прості рецепти для перекусу
Рецепт смачних намазок на хліб (колаж: РБК-Україна)
Осінь - час для кулінарних експериментів. Пропонуємо приготувати дві яскраві й водночас прості намазки: ніжну гарбузову та класичну сирну. Вони чудово пасують до свіжого хліба чи хрустких грінок.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Намазка з гарбуза
Інгредієнти:
- гарбуз - 500-600 г
- цибуля - 1 шт.
- плавлений сир - 1 ст. л
- вершкове масло - 30 г
- олія для смаження
- мускатний горіх - 1/4 ч. л
- паприка солодка - 1 ч. л
- куркума - 1/3 ч. л
- часник - 2 зубчики
- сіль, перець - до смаку
Спосіб приготування
Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на сковорідці. Гарбуз почистіть та натріть на тертці.
Коли цибуля обсмажиться, то додайте вершкове масло, гарбуз і тушкуйте на середньому вогні 10 хв. Після цього додайте столову ложку плавленого сиру, спеції та ретельно перемішайте.
Рецепт намазки з гарбуза (фото: кадр з відео)
Намазка з плавлених сирків
Інгредієнти:
- багет - 1 шт.
- плавлені сирки - 2 шт.
- варені яйця - 3 шт.
- майонез - 3 ст. л
- гірчиця - 1 ст. л
- часник - 2-3 зубчики
- зелень, сіль, перець - до свого смаку
Спосіб приготування
Багет наріжте і підсмажте на сковороді з обох сторін. Плавлений сирок та яйця натріть на тертці. До них додайте дрібно нарізаний часник, майонез, гірчицю, зелень та спеції.
Все ретельно перемішайте і можна їсти.
Рецепт намазки з плавлених сирків (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Рецепт салату на зиму з 5 овочів
- Торт з дерунів, який здивує усіх своїм смаком
- Справжній закарпатський бограч з 4 видами м'яса