ua en ru

Вибори в 205 окрузі: міліція зафіксувала близько 70 повідомлень про порушення

Вибори в 205 окрузі: міліція зафіксувала близько 70 повідомлень про порушення Фото: Іван Стойко

У Чернігові знаходяться спецназівці з 6 областей

На проміжних виборах у Верховну Раду в одномандатному виборчому окрузі №205 у Чернігові міліція зафіксувала 70 повідомлень про порушення. Про це повідомили начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін та керівник спецгрупи МВС України Іван Стойко під час підсумкової прес-конференції про хід виборів у 205 окрузі у Чернігові, передає прес-служба МВС.

Так, повідомляється, що правоохоронці зафіксували близько 70 повідомлень про порушення на виборах у 205 окрузі.

"Серед них - 6 фактів незаконного розповсюдження агітаційних матеріалів, 26 фактів підкупу виборців, а також фотографування бюлетенів, хуліганство, появу у нетверезому стані та інші", - йдеться в повідомленні.

Також у міліції повідомили про ситуацію з блокуванням автомобіля однієї з політичних сил, пасажирів якій представники іншого політичного табору запідозрили в роздачі грошей виборцям. На місце події була викликана слідчо-оперативна група міліції, автомобіль був оглянутий, громадяни, які були всередині, дали свідчення. Як повідомили в МВС, факти не підтвердилися.

Едуард Альохін зазначив, що на даний момент у Чернігові знаходяться спецназівці з 6 областей, які охороняють громадський порядок в місті. Ці додаткові сили залишаться в Чернігові поки в цьому буде необхідність.

Нагадаємо, раніше в КВУ повідомляли, що міліція попередила про можливий штурм однієї з ділянок.