ua en ru

Вибори в Чернігові: міліція попередила про можливий штурм однієї з дільниць, - КВУ

Вибори в Чернігові: міліція попередила про можливий штурм однієї з дільниць, - КВУ Фото: Вибори в Чернігові

Члени комісії та спостерігачі забарикадувались на другому поверсі, захаращивши прохід дошками

Вибори на 205 окрузі в Чернігові: міліція попередила про можливий штурм дільниці №740995. Про це повідомляє комітет виборців України у своєму Facebook.

"В 205 окрузі можливий штурм дільниці №740995. Таке попередження голова ДВК отримала від міліції. Члени комісії та спостерігачі забарикадувались на другому поверсі, захаращивши прохід дошками. На першому поверсі чергує міліція. Спостерігачі КВУ перебувають на дільниці і слідкують за ситуацією", - йдеться в повідомленні.

У #205округ можливий штурм дільниці №740995. Таке попередження голова ДВК отримала від міліції. Члени комісії та спостер...

Posted by КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ on 26 липня 2015 р.

Крім того, в КВУ поінформували про розвиток подій на дільниці №740998, де раніше вимкнулося світло і невідомі намагалися проникнути всередину.

"Досі немає світла. Підрахунок голосів ведеться над єдиною лампою, яку вдалося знайти. У приміщенні страшна задуха, оскільки члени комісії не відкривають вікна, побоюючись можливого вторгнення осіб, які раніше намагалися вдертися на дільницю", - відзначають в комітеті.