ua en ru

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецепт

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецепт Рецепт смачного квасу з чорнобривців (колаж: РБК-Україна)

Квас з чорнобривців - це напій з яскравим ароматом і природною кислинкою. Для приготування використовують свіжі або сушені квіти, воду та цукор.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.

Кас з чорнобривців: легкий рецепт

Інгредієнти:

  • чорнобривці - 30 штук
  • цукор - 300 г
  • лимонна кислота - 1 ст. л
  • холодна вода - 3 л

Спосіб приготування

В 3 л банку всипте цукор, лимонну кислоту та ретельно перемішайте. Після цього всипте чорнобривці.

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецептПриготування квасу з чорнобривців (фото: кадр з відео)

Залийте настоюватись на 1 добу в теплому місці, накривши марлею. Для того, щоб напій збродив, поставте в холодильник на 1-2 дні.

Після цього можна насолоджуватись неймовірно смачним напоєм.

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецептКвас з чорнобривців (фото: кадр з відео)