ua en ru

Наступне засідання "Рамштайн" може пройти онлайн у середині березня, - Резніков

Наступне засідання "Рамштайн" може пройти онлайн у середині березня, - Резніков Фото: міністр оборони України Олексій Резніков (Віталій Носач, РБК-Україна)

Наступне засідання групи військової підтримки України "Рамштайн" може відбутися в середині березня. Імовірно, засідання партнерів України проходитиме онлайн.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укрінформ" .

"Наступна дата, якщо я не помиляюся, це - середина березня. Але з високою ймовірністю вона буде онлайн", - заявив він.

Резніков додав, що ювілейне засідання групи, до річниці "Рамштайна", може бути проведене на німецькій авіабазі.

"Я думаю, що річниця "Рамштайна", який розпочався у квітні минулого року, напевно, і буде в Рамштайні, безпосередньо у військовій цій авіабазі. А в березні, я думаю, я буду мати можливість підключатися з Києва", - заявив він.

Нагадаємо, 14 лютого відбулася дев'ята зустріч "Рамштайну". Тоді глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що союзники допоможуть Україні перейти у контрнаступ навесні.

При цьому він додав, що вісім країн нададуть Україні танки Leopard німецького виробництва. Крім того, США та Чехія дадуть додаткові танки до вже отриманих від Польщі Т-72.

Крім того, президент Володимир Зеленський заявив, що за результатами "Рамштайну" Україна отримає ще більше ППО, танків, артилерії та снарядів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.