ua en ru

Через масований обстріл в Україні фіксують перебої зі зв’язком та інтернетом

Через масований обстріл в Україні фіксують перебої зі зв’язком та інтернетом Фото: Через масований обстріл в Україні фіксують перебої зі зв’язком та інтернетом (Matthew Horwood/Getty Images)

У вівторок, 15 листопада, росіяни завдали серйозної ракетної атаки по території України. Через це були зафіксовані перебої зі зв’язком та інтернетом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Vodafone Ukraine.

"Друзі, через обстріли і нестачу живлення можуть виникати тимчасові обмеження в роботі наших послуг", - йдеться у повідомленні.

Для подовження роботи базових станцій від акумуляторів просимо вас зменшити споживання сервісу передачі даних. Vodafone пояснили, як це зробити:

  • Вимкнути автозавантаження медіа в месенджерах;
  • Не використовувати YouTube, або встановити низьку якість відео;
  • За можливості зменшити використання мобільного інтернету.

Kyivstar також повідомив про проблеми зі зв’язком.

"Подекуди може зникати зв’язок в наслідок обстрілів і вимкнення електроенергії. Знаємо. Будемо лагодити. Користуйтесь національним роумінгом", - заявили у компанії.

Також були зафіксовані серйозні перебої з інтернетом. Показники у реальному часі демонстрували, що зв'язок з інтернетом в Україні становить 67% від попереднього рівня. NetBlocks зафіксували ці проблеми після інтенсивних російських ракетних ударів по території України.

Image