Пишні оладки з яблуками: розкритий ідеальний рецепт смачної страви
Восени страви з яблуками стають особливо популярними. Яблука можна додавати в випічку, пекти з ними пиріжки та кекси. А ще яблука можна додати в оладки, і ця родзинка зробить ваш сніданок неповторним, корисним і дуже смачним. Такі оладки можна подати як десерт або як окрему страву – на сніданок.
Як приготувати оладки з яблуками – читайте нижче.
Інгредієнти
- Борошно 2,5 склянки
- Кефір 0,5 літра
- Яблука 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Розпушувач 1 ч. ложка
- Кориця 0,5-1 ч. ложка (на смак)
- Сіль, цукор - на смак
Спосіб приготування
Яблука чистимо і подрібнюємо на тертці або блендером, трохи віджимаємо сік.
У миску наливаємо кефір і розбиваємо яйця. Добре збиваємо.
Додаємо цукор, сіль і корицю. Ще раз збиваємо.
Продовжуючи вимішувати, поступово додаємо борошно і розпушувач і домагаємося густоти сметани.
Після цього в тісто додаємо підготовлені яблука. Ще раз добре вимішуємо все тісто.
Викладаємо на розігріту сковороду оладки ложкою. Обсмажуємо з кожного боку під кришкою протягом декількох хвилин до золотистого вигляду.
Як приготувати пишні оладки з яблуками
Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що Клопотенко дав поради про те, як зварити ідеальну гарбузову кашу з рисом.
А також ми писали про те, що кулінари розкрили справжній український рецепт ідеальних вареників з сиром.