М’ясо - дуже популярний продукт харчування, страви з якого займають значну частину раціону більшості людей. Щоб смачно і з користю вживати продукт, дуже важливо правильно зберегти його свіжість.
Як зберігати м`ясо у холодильнику та без нього, повідомляє Times of India.
Так, перед зберіганням м`ясо потрібно помити та очистити. Для того, щоб правильно це зробити, потрібно дотримуватись наступних кроків:
Для того, щоб правильно зберігати м`ясо в холодильнику, потрібно помістити його у контейнер, що закривається. М`ясо так можна зберігати упродовж 7-8 днів.
Щодо зберігання у морозильній камері, то принципових відмінностей немає. Важливо, щоб контейнер для зберігання повинен щільно прилягати, щоб не було місця для повітря.
Бувають ситуації, коли необхідно зберегти свіже м’ясо без холодильника та іншої побутової техніки. Зберегти свіжість продукту упродовж 2-3 днів можна і без холодильника, і зробити це можна кількома способами:
Раніше ми повідомляли, чи подорожчає м'ясо в Україні найближчим часом.
Також ми писали, що лікарі з'ясували, яке жирне м'ясо насправді корисне для здоров'я.