ua en ru

Як готувати смарагдове густе варення з ківі: дуже смачно і надзвичайно красиво

Як готувати смарагдове густе варення з ківі: дуже смачно і надзвичайно красиво Фото: варення з ківі (ytimg.com)

Напевно, не кожен може похвалитися, що йому доводилося ласувати варенням з ківі. Виправити таке упущення в раціоні зовсім не важко, благо приготувати корисне і красиве блюдо насправді - дріб'язкова справа... якщо застосувати особливий рецепт.

Як зробити таке смарагдове фруктове варення, описує "Дача. Сад та город".

Зауважимо, що ківі славиться своїми корисними властивостями, зміцнює імунну систему, кровоносні судини, підвищує опір організму до різних інфекцій і допомагає організму боротися зі стресами.

Містить багато магнію, мінеральних солей (калію) і клітковину, яка нормалізує травлення. Так, фрукт дуже багатий на вітаміни, особливо А, В, С, мінеральні солі, а також дубильні речовини та ферменти, що розчиняють білок.

І якщо до цього ви знали тільки "сирий" смак ківі, який припав до душі, доречно спробувати цей фрукт у вигляді варення. Що ж для цього буде потрібно?

Інгредієнт:

  • самі ківі - 5 штук
  • банан - 1 штука
  • желатин - 1 чайна ложка
  • цукор - 220 грамів
  • сік половини лимона.

Як готувати

  • ківі потрібно дрібно порізати в ємності
  • банан нарізається теж дрібно, і додається туди ж
  • далі слід пом'яти отриману масу, але не сильно
  • після додаємо цукор і желатин
  • потім відправляємо на плиту на несильний вогонь, а варити потрібно 5-7 хвилин.

Густе, ароматне смарагдове варення готове - смачного!