ua en ru

Завершилася перша активна фаза антидиверсійних навчань СБУ у Харкові

Завершилася перша активна фаза антидиверсійних навчань СБУ у Харкові Фото: у Харкові проходять антидиверсійні навчання СБУ

У ході антидиверсійних навчань СБУ перекривався рух автотранспорту на трасі Харків-Чугуїв

Перша активна фаза антидиверсійних навчань Служби безпеки України (СБУ) у Харкові завершилася сьогодні, 19 листопада 2016 року. Про це повідомив начальник прес-центру СБУ в Харківській області Владислав Абдула у Facebook.

"У Харківській області о 9 годині 15 хвилин 19 листопада завершилася перша активна фаза всеукраїнських контрдиверсійних навчань. За сценарієм тренувань, учбова диверсійно-терористична група здійснила збройний напад на військовослужбовців Збройних сил України та співробітників Національної поліції, які несуть службу на блокпості на в’їзді до м. Харкова з боку м. Чугуєва, та захопила блокпост", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до місця "диверсійної атаки" гелікоптером терміново було перекинутий підрозділ Національної гвардії України.

У ході антидиверсійних навчань СБУ у Харкові перекривався рух автотранспорту на трасі Харків-Чугуїв, оскільки гелікоптер з військовими підрозділами здійснював посадку безпосередньо на проїжджу частину траси.

"При підтримці бронетехніки операція по нейтралізації умовних диверсантів проведена успішно", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині завершилася перша активна фаза всеукраїнських контрдиверсійних навчань На Харківщині о 9 годині 15 хвил...

Опубліковано Vladislav Abdula 19 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 листопада у Харкові почалися антидиверсійні навчання СБУ.