ua en ru

Антидиверсійні навчання СБУ почалися в Харкові

Антидиверсійні навчання СБУ почалися в Харкові Фото: СБУ

Антидиверсійні навчання СБУ в Харкові триватимуть з 17 по 21 листопада

Масштабні антидиверсійні навчання Служби безпеки України (СБУ) почалися сьогодні, 17 листопада 2016 року, в Харкові. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Городской дозор".

"З 17 по 21 листопада в місті та області Служба безпеки України за підтримки місцевих органів державної виконавчої влади проводить скоординовані заходи щодо протидії можливим диверсійно-терористичним загрозам", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в антидиверсійних навчаннях СБУ також беруть участь представники Міністерства внутрішніх справ України та Збройних сил України.

"Масштабні навчання в Харківському регіоні є складовою частиною системної діяльності, спрямованої на запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їх наслідків", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що в Харківській області встановлено "жовтий" рівень терористичної загрози, зважаючи на це, умови антидиверсійних навчань СБУ максимально наближені до реальних.

Згідно з повідомленням, СБУ закликає харків'ян зберігати спокій, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами.

Нагадаємо, раніше заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявляв про можливі провокації на футбольному матчі у Харкові 15 листопада.