ua en ru

Відновлення чемпіонату Англії можуть відкласти

Відновлення чемпіонату Англії можуть відкласти Фото: відновлення АПЛ відкладається (premierleague.com)

Причиною називається занепокоєння футболістів і тренерів

Поновлення футбольного сезону англійської Прем'єр-ліги (АПЛ), припиненого через пандемію коронавірусу, може бути перенесено як мінімум на 19 червня. Про це повідомляє The Telegraph.

Передбачалося, що турнір мав взяти рестарт 12 червня. Нова дата пов'язана з побоюваннями, які висловили футболісти та тренери команд АПЛ, що клубам не вистачить часу на підготовку. У зв'язку з цим керівництво ліги готове перенести дату відновлення.

Сезон відновиться, якщо на це дасть дозвіл уряд Великої Британії. З 18 травня клуби можуть відновити тренування.

Раніше було оголошено протокол безпеки. Гравці будуть проходити регулярні медобстеження і здавати тести на коронавірус двічі в тиждень, а також тренуватися в невеликих групах по 5 осіб у кожній.

Чемпіонат Англії, як і інші спортивні змагання у світі, призупинено через пандемію коронавірусу. Лідирує в турнірній таблиці "Ліверпуль". Для першого за 30 років чемпіонського титулу підопічним Юргена Клоппа необхідно здобути ще дві перемоги.

Нагадаємо, футбольний сезон в Англії може бути завершений достроково за умови, якщо команди виступлять проти проведення матчів на нейтральних полях.