ua en ru

В Україні запустили дільницю з виготовлення великокаліберних боєприпасів

В Україні запустили дільницю з виготовлення великокаліберних боєприпасів Фото: Петро Порошенко (twitter.com/poroshenko)

Виробництво найдефіцитніших боєприпасів найближчим часом поставлять на серійний потік

Президент України Петро Порошенко назвав запуск нової виробничої дільниці із виготовлення артилерійських боєприпасів великих калібрів для артилерійської установки "Гіацинт" у ДАХК "Артем" стартом важливого для України серійного виробництва боєприпасів. Про це йдеться у повідомленні Порошенка у Twitter.

За словами Порошенка, запуск нової виробничої дільниці із виготовлення артилерійських боєприпасів - це старт вкрай важливого для України серійного виробництва боєприпасів.

В Україні запустили дільницю з виготовлення великокаліберних боєприпасів

Також Порошенко зазначив, що Україна не лише відновила виготовлення боєприпасів для ЗСУ, але й зробила їх більш точним, більш ефективним, збільшивши потужність та ефективність української армії.

"Вже найближчим часом ми готові поставити виробництво найдефіцитніших боєприпасів на серійний потік", - йдеться у повідомленні.

В Україні запустили дільницю з виготовлення великокаліберних боєприпасів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіапарк Повітряних сил Збройних сил України (ЗСУ) у 2018 році повинні поповнити майже 30 відремонтованих і модернізованих літаків.

Також президент Петро Порошенко заявив, що найближчим часом реактивні піхотні вогнемети РПВ-16 будуть поставлені українській армії.

Також раніше в "Укроборонпромі" повідомляли про вдалі приймально-здавальні випробування реактивного піхотного вогнемету РПВ-16.

Повідомлялося, що вогнемет оснащений реактивною гранатою зі спеціальною термобаричною сумішшю.

Окрім того, в РНБО повідомляли, що на Гончарівському полігоні Збройних Сил України відбулися комплексні випробування боєприпасів та нової зброї українського виробництва.

В свою чергу голова Генпрокуратури України Юрій Луценко заявив, що конфісковані кошти президента-втікача Віктора Януковича працюють на українську армію.