ua en ru

ЦВК повторно відмовила в реєстрації Онищенку

ЦВК повторно відмовила в реєстрації Онищенку Фото: Олександр Онищенко (РБК-Україна)

ЦВК подала апеляцію на рішення суду, який зобов'язав зареєструвати Онищенка

Центральна виборча комісія (ЦВК) вдруге відмовила в реєстрації втікача-нардепа Олександра Онищенка кандидадом у народні депутати на позачергових парламентських виборах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Громадянської мережі "ОПОРА" у Facebook.

Зазначається, що Онищенку відмовили у реєстрації через те, що протягом останніх п'яти років він не проживає на території України.

"Скандальний депутат-втікач Олександр Онищенко зібрався в народні депутати, але ЦВК вже вдруге йому відмовляє в реєстрації. І все через те, що протягом останніх 5 років він не проживав в Україні", - йдеться в повідомленні.

ЦВК відмовила в реєстрації Онищенку

Скандальний депутат-втікач Олександр Онищенко зібрався в народні депутати, але ЦВК вже вдруге йому відмовляє в реєстрації. І все через те, що протягом останніх 5 років він не проживав в Україні. ЦВК навіть подала апеляцію на рішення Шостого апеляційного суду, який зобов’язав комісію зареєструвати нардепа-втікача. І сьогодні, 24 червня, на засіданні ЦВК було повторно відмовлено Олександру Онищенку в реєстрації. Рішення прийнято одноголосно. #опора #opora #вибори #вибори19 #elect_ua

Опубліковано Громадянська мережа ОПОРА Понеділок, 24 червня 2019 р.

Крім того, ЦВК подала апеляцію на рішення Шостого апеляційного суду, який зобов’язав комісію зареєструвати нардепа-втікача.

"І сьогодні, 24 червня, на засіданні ЦВК було повторно відмовлено Олександру Онищенку в реєстрації. Рішення прийнято одноголосно", - повідомила Громадянської мережі "ОПОРА".

Раніше РБК-Україна повідомляло, що суд зобов'язав зареєструвати Онищенка кандидатом. У своїй біографії Онищенко написав, що з 2016 року й до теперішнього часу перебуває за межами України по причині того, що представляв Україну на змаганнях із кінного спорту "у статусі вершника".