ua en ru

Через сильний вітер інтенсивність вибухів на складах під Ічнею зросла

Через сильний вітер інтенсивність вибухів на складах під Ічнею зросла Фото: вибухи на військових складах Чернігівської області (РБК-Україна)

На осередки тління скидає воду авіація ДСНС

У п'ятницю, 12 жовтня, на військових складах під Ічнею Чернігівської області зросла інтенсивність вибухів. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Міністерства оборони України.

Як повідомляється, причиною цього стало посилення вітру, який роздмухує осередки тління на технічній території, через що вибухають розкидані по території боєприпаси, які не здетонували раніше.

На складах продовжують працювати пожежні танки, інженерні машини та інша техніка. Крім того, на осередки тління скидає воду авіація ДСНС.

Нагадаємо, раніше в Міноборони констатували зменшення інтенсивності вибухів під Ічнею.

Також РБК-Україна повідомляло, що сьогодні станом на 07:30 пожежні літаки ДСНС здійснили 25 скидів води (200 тонн) над територією, що постраждала в результаті вибухів у Чернігівській області.

Крім того, повідомлялося, що в Чернігівській області поліція здійснить подворові обходи територій, прилеглих до військових складів. Зазначено, що до цих заходів залучать працівників превентивних підрозділів поліції. Правоохоронці будуть спілкуватися з громадянами, які активно повертаються в свої будинки.