ua en ru

У ДСНС розказали про хід ліквідації наслідків вибухів боєприпасів у Чернігівській області

У ДСНС розказали про хід ліквідації наслідків вибухів боєприпасів у Чернігівській області Фото: вибухи у Чернігівській області (РБК-Україна)

Станом на ранок 12 жовтня, здійснено 25 скидів води

В Чернігівській області, станом на 07:30 12 жовтня, двома пожежними літаками АН-32П Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) здійснено 25 скидів води (200 тонн), всього з початку робіт - 46 скидів води (368 тон). Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС.

Як зазначається, рятувальниками організовано заповнення водою 2 пожежних водоймищ Міноборони на технічній території арсеналу

Окрім того, піротехнічними підрозділами забезпечено реагування на 53 заявки.

"У пунктах прийому психологами ДСНС надано психологічну допомогу 270 особам (всього з початку робіт - 1120 осіб) та організовано їх життєзабезпечення, надається медична допомога, населення забезпечуються гарячим харчуванням", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що для координації залучених сил і засобів, надання допомоги населенню у селищі Парафіївка розгорнуто штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

"Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано", - резюмували у прес-службі.

Зазначимо, згідно з інформацією Міноборони, 11 жовтня пожежу в Чернігівській області було ліквідовано у повному обсязі.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що пожежні літаки ДСНС за день, 11 жовтня, здійснили 17 скидів води у рамках ліквідації наслідків вибухів під Ічнею.

Додамо, Міноборони посилило охорону та оборону складів та арсеналів по всій Україні.